Transportul Romania-UK de pe 27 APRILIE 2018 Cursa Retur UK-Romania pe 29 APRILIE 2018

Transportcainisipisici

Transport autorizat de CATEI SI PISICI din Romania catre UK Vineri  27  APRILIE 2018


Ajungem in UK Duminica  29 APRILIE 2018

Cursa din  UK spre ROMANIA este Duminica pe 29 APRILIE 2018

 Ajungem inapoi in Romania Marti 1 MAI 2018 ( Dimineata) 

Daca doriti un transport sigur ,unde va GARANTAM -nu promitem - ca micutul dvs patruped va calatori singur in cusca si fara riscuri , in cele mai bune conditii, cu caldura sau aer conditional special amenajat pentru ei ,apa la discretie pana la destinatie,hraniti de doua ori pe zi si scosi afara pentru nevoi ca si cand ar fi cu dvs intr-o calatorie ( la 10-12 ore MINIM).

 

Cursa dureaza intre 24 si 48h in functie de locatia de ridicare precum si de predare.NU facem ocol pe nicaieri pana la ultimul punct de livrare in Nordul Angliei.

 

Door-to-door ( sau doar livrare la domiciliu in UK) pentru fiecare animal inseamna zile intregi pentru celelalte in dubita-ceea ce este inuman si crud pentru toti ceilalti.Credem cu tarie ca fiecare isi doreste membrul familiei cat mai repede Acasa in UK.Exceptiile le facem doar dupa livrare si asta inseamna ca vom plimba in plus doar acel animalut pentru care stapanul nu are alta solutie.

 

Putem prelua animalutele dvs din zona Moldovei a Romaniei ( Iasi,Roman,Bacau,Adjud,Tisita,Focsani,Buzau plus : BUCURESTI,PITESTI,RM.VALCEA,Sibiu,Sebes,Simeria,Deva,Lugoj,Timisoara,Arad,Nadlac.

  Traseul nostru in UK incepe din  Folkestone,Kent,Londra ( 2 opriri -una in Estul  si cealalta in Nordul Londrei ),Luton, Milton Keynes, Northampton,Birmingham,Stoke~Stafford,Warrington,Manchester,Huddersfield~Leeds,Barnsley,Sheffield,Doncaster,Nottingham,Derby,Leicester

De asemenea putem prelua animalutele dvs inapoi in Romania din UK si tarile enumerate mai sus .Traseul de intoarcere poate diferi ( detalii pe email,facebook sau telefon )


Rezervarile se fac din timp pentru a va putea garanta un loc ,de obicei cu doua saptamani inainte !

Daca doriti ca patrupedul dvs sa calatoreasca ca si cum ar fi cu stapanul lui ( scos afara si hranit de doua ori pe zi,intr-o cusca adecvata pentru rasa sau talia lui ,tratat cu afectiune si rabdare) ,atunci alegeti un serviciu high class si nu o sa regretati.

Pentru noi detaliile conteaza -in functie de fiecare animalut difera si hrana si nevoile ( uneori speciale) ale fiecaruia.

Mai jos aveti marturiile celor care ne-au ales de-a lungul timpului :

https://www.facebook.com/angelpettransport/reviews/

 

Detalii pe facebook ,email,whatsapp,viber sau la telefon


TELEFON +40731.563.093 ( valabil si pe whatsapp sau viber

 SAU +40733 820 961 

Email  angelpettransport23@gmail.com

Multumim si va asteptam !

 

Pentru alte curse din acest an ,puteti consulta datele de transport de   AICI

Mai multe despre conditiile de transport si pentru catei si pentru pisici  AICI